All-in Legservice

Een nieuwe vloer is een belangrijke investering waarvan je jarenlang kunt genieten.

Of je nu kiest voor een moderne laminaatvloer, een warme houten vloer of een strakke klik/dryback-pvc vloer dan wil je natuurlijk dat deze snel en vakkundig gelegd wordt.

LW Vloeren helpt je hierbij met diverse diensten rondom het laten leggen van jouw droomvloer. We kunnen alles verzorgen, van de voorbereiding tot het leggen en de afwerking.

Dankzij onze all-in formule nemen wij het liefst voor je al het werk uit handen. Wij adviseren je in de keuze en leggen jouw ideale vloer met onze vakmensen.

Onze All in formule houdt in:  het leggen van de ondervloer, het leggen van de hoofdvloer en het aanbrengen van de plinten voor een vaste vierkante meter prijs.

U heeft met onze eigen gespecialiseerde vloerleggers 1 aanspreekpunt. Zij nemen tevens de voorwaarden met u door om het proces spoedig, zonder tegenslagen en aanvullende onvoorziene kosten te laten verlopen.

Uniek is dat er praktisch geen wachttijden zijn. Wij realiseren alles binnen 14 dagen en u betaalt achteraf na het leggen van de vloer.

We tellen bij het afrekenen de gebruikte pakken laminaat en/of PVC vermenigvuldigd met de vaste All in prijs.

Onze All-in formule hanteren wij in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

Leest u voordat wij langskomen, om uw vloer te leggen, goed onze all-in leg voorwaarden particulier goed door om het gehele legproces proces goed te laten verlopen.

Heeft nog vragen of wilt u het leggen van uw vloer direct laten inplannen, bel ons op telefoonnummer:

+31 50 204 60 48