PVC Trap (Renovatie)

Uw oude trap heeft zijn tijd gehad en u denkt erover om die op te knappen. U kunt uw bestaande trap natuurlijk nog een keertje een nieuwe laag verf geven, maar die klus blijft u achtervolgen. Niet het leukste om te doen in een vrij weekend of vakantie. Als u een druk huishouden heeft en de trap intensief wordt gebruikt, dan kunt u niet veel later weer aan de slag met schuurpapier en verfkwast. Met een PVC traprenovatie krijgt u ook een nieuwe trap, maar dan eentje die veel beter en praktischer is!

Als u de trap laat renoveren vormt uw versleten trap de basis waarover de PVC traptreden worden geplaatst. De oude trap blijft dus gewoon daar waar hij is en de trap ondergaat een complete vernieuwing: zónder deze uit de muur te moeten breken, zónder extra kosten voor stucen én u hoeft daarna de trap nooit meer te schuren en te schilderen! Vooral dat laatste scheelt weer een klus. U krijgt er een compleet nieuwe trap voor terug.

LW Vloeren is gespecialiseerd in PVC traprenovaties van oude en nieuwe trappen. Waarom kiezen voor LW Vloeren?

Wij gebruiken alleen de hoogste kwaliteit materialen, en dat in combinatie met een scherpe prijs. Door onze unieke en snelle werkwijze is jouw trap vaak binnen 1 dag weer als nieuw.

Voorbereidingen alvorens wij het pvc komen aanbrengen:

Verwijder oude lijm en verfresten. Schuur de treden en stootranden helemaal glad. Maak ingesleten treden vlak desnoods met een 2-componenten opvulmiddel.

Hoe beter de trap wordt voorbewerkt, des te mooier het eindresultaat!

Traprenovatie voorbeelden

Een trap wordt intensief gebruikt en dat vraagt om kwaliteit.

Over LW vloeren

Uw droomvloer binnen 14 dagen gerealiseerd

LW Vloeren is jouw specialist in Laminaat, PVC, Hout en Visgraat. Door de scherpe inkoop leveren wij de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in vloeren. Met leveringen aan gemeentes, grote bouwbedrijven en de particuliere zelfdoeners, hebben we passende oplossingen voor een elk project.

Expertise, kwaliteit en service staan bij ons centraal.

Wij hebben 185.000 m² aan vloeren op voorraad en leveren A-kwaliteit producten voor de scherpste prijs all-in. Wij kunnen daarom onze klanten 14 dagen leg-garantie geven. Vraag naar onze voorwaarden.

Wat zeggen onze klanten

Kwaliteitslaminaat voor een scherpe All in prijs

Top bedrijf met top service! Legt keurig en strak laminaat door specialisten.
Wij hebben door de hele woning laminaat laten leggen en zijn zeer tevreden!

Vincent R.

Kwaliteit laminaat, waterbestendig, en scherpe prijzen. Wat ik net zo belangrijk vind, buitengewoon goed gelegd in een appartement met toch wel wat uitdagingen qua indeling. Ze komen hun afspraak na, binnen 14 dagen gelegd. Kortom, een aanbeveling waard!!

Dick B.

Voor onze nieuwe woning bij LW vloeren aangeklopt en een vloer besteld met de legservice inclusief. Fijn advies en superstrak gelegd door de hele woning! Alles volgens afspraak en voor een scherpe prijs, zeker vergeleken met andere vloerenaanbieders.
We laten binnenkort ook onze trappen doen door LW Vloeren, hier alle vertrouwen in dat dit ook mooi uitpakt.

Sandra K.

Ontzettend blij met onze mooie nieuwe vloer. We zijn goed geholpen en de vloer kon snel gelegd worden. We zijn erg tevreden met de kwaliteit van de vloer, ook is de vloer heel netjes gelegd. Goede service en zeer vriendelijk personeel.

John H.