Onze Kwaliteitsmerken

Onze A kwaliteitsmerken

Klik op het icoon om naar de website van onze levaranciers. te gaan.

Over LW vloeren

Uw droomvloer binnen 14 dagen gerealiseerd

LW Vloeren is jouw specialist in Laminaat, PVC, Hout en Visgraat. Door de scherpe inkoop leveren wij de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in vloeren. Met leveringen aan gemeentes, grote bouwbedrijven en de particuliere zelfdoeners, hebben we passende oplossingen voor een elk project.

Expertise, kwaliteit en service staan bij ons centraal.

Wij hebben 185.000 m² aan vloeren op voorraad en leveren A-kwaliteit producten voor de scherpste prijs all-in. Wij kunnen daarom onze klanten 14 dagen leg-garantie geven. Vraag naar onze voorwaarden.

Wat zeggen onze klanten

Kwaliteitslaminaat voor een scherpe All in prijs

Top bedrijf met top service! Legt keurig en strak laminaat door specialisten.
Wij hebben door de hele woning laminaat laten leggen en zijn zeer tevreden!

Vincent R.

Kwaliteit laminaat, waterbestendig, en scherpe prijzen. Wat ik net zo belangrijk vind, buitengewoon goed gelegd in een appartement met toch wel wat uitdagingen qua indeling. Ze komen hun afspraak na, binnen 14 dagen gelegd. Kortom, een aanbeveling waard!!

Dick B.

Voor onze nieuwe woning bij LW vloeren aangeklopt en een vloer besteld met de legservice inclusief. Fijn advies en superstrak gelegd door de hele woning! Alles volgens afspraak en voor een scherpe prijs, zeker vergeleken met andere vloerenaanbieders.
We laten binnenkort ook onze trappen doen door LW Vloeren, hier alle vertrouwen in dat dit ook mooi uitpakt.

Sandra K.

Ontzettend blij met onze mooie nieuwe vloer. We zijn goed geholpen en de vloer kon snel gelegd worden. We zijn erg tevreden met de kwaliteit van de vloer, ook is de vloer heel netjes gelegd. Goede service en zeer vriendelijk personeel.

John H.