OVER LW Vloeren

Wij zijn een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in vloeren. Met leveringen aan gemeentes, grote bouwbedrijven en de particuliere zelfdoeners, hebben we passende oplossingen voor een elk project. Expertise, kwaliteit en service staan bij ons centraal.

Wij hebben 180.000 m² aan vloeren op voorraad en leveren A-kwaliteit producten voor de scherpste prijs all-in. Daarom geven wij onze klanten 14 dagen leg garantie.LW Vloeren is jouw specialist in Laminaat, PVC, Hout en Visgraat. Door de scherpe inkoop leveren wij de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

In de showroom van LW Vloeren staan onze specialisten van maandag t/m zaterdag voor je klaar en adviseren je graag over de vele mogelijkheden om jouw droomvloer samen te realiseren.

Dankzij onze all-in formule nemen wij al het werk uit handen. Wij adviseren je in de keuze en leggen jouw ideale vloer met onze vakmensen, dit is inclusief ondervloer en plinten voor een vaste vooraf afgesproken vierkante meter prijs*.

Uniek is dat er praktisch geen wachttijden zijn. Wij realiseren uw droomvloer binnen 14 dagen. Als groothandel leveren wij onze vloeren door heel Nederland. Onze All-in formule hanteren wij in Groningen, Friesland, Drenthe en Overijssel.

100% Garantie

Onze bezorgdiensten leveren alles bij u thuis, inclusief garantie. Wij geven op alle producten fabrieksgarantie én vervoersgarantie.

Onze kracht is een mooie collectie, scherpe inkoop en een grote voorraad zodat we het u voor een zachte prijs kunnen aanbieden.

Geen schijnaanbiedingen of acties, maar standaard een eerlijke prijs! Bij ons betaald u geen meter teveel.